Domov       
AkcijeSlike na zalogiNovosti
KVALITETNA, ROČNO IZDELANA OLJA NA PLATNU PO IZJEMNIH CENAH
Ambientalne slike
Cezanne
Da Vinci
Decor Art
Degas
Gauguin
Gris
Klimt
Manet
Marc
Michelangelo
Modigliani
Monet
Pissarro
Rembrandt
Renoir
Rubens
Sisley
Van Gogh
Naši umetniki vam motiv s fotografije ročno naslikajo na platno
Juan Gris - življenjepis

Gris Juan (1887-1927). Španski slikar, rojen v Madridu, s pravim imenom Jose Victoriano Gonzales je bil ob Pablu Picassu in Georgesu Braqueu tretji in najbolj racionalen mušketir kubizma. Kot trinajsti otrok v številni družini se je najprej šolal za inženirja, kasneje pa je študij opustil in se preselil v Pariz, kjer je živel od svojega devetnajstega leta. Tu je bil sosed in prijatelj Pabla Picassa. Med leti 1907-12 je pozorno opazoval razvoj kubizma in 1912 priredil razstavo, ki jo je posvetil Picassu (Homage to Picasso) in ki ga je uvrstila v »prvo ligo« umetnikov. Po tej razstavi so postale njegove slike iskane in zanj so se zanimali številni prodajalci in galeristi. Po letu 1912 je začel slikati v stilu kolažev, še kasneje pa je v svojih pokrajinskih tihožitjih združeval zunanjost in notranjost prostora v sintetično kubistično kompozicijo. Leta 1913 je kot kubistični slikar dozorel, kar pričajo tudi njegove številne umetniške slike, ki jih je dokončal v letih od 1913. dalje. Ročno izdelane poustvaritve  njegovih umetniških slik so izjemno primerne za opremo vsakovrstnih prostorov ne glede na njihovo namembnost in stilistično opremo. Grisove umetniške slike je užitek gledati!

Avtor: Gris
Gris
Landscape at Ceret

Končna cena:
148,22 €

Gris
Three Lamps

Končna cena:
142,72 €

Gris
Landscape with Houses at Ceret

Končna cena:
148,22 €

KONTAKT
Niste našli nič primernega?
Imate posebne želje ali pričakovanja? Želite barve, stil, avtorja ali dimenzijo slike, ki jih v naši ponudbi niste našli? V spletni prodajalni DecorArt znamo prisluhniti vašim željam!
Pišite nam
DARILNI BON
Bi radi obdarili svoje najbližje, prijatelja ali poslovnega partnerja? Kupujete za nekoga drugega, pa ne veste kakšno sliko bi izbrali? Pošljite mu DecorArtov darilni bon! Z nakupom dobite po pošti darilni bon, ki ga boste lahko podarili. Prejemnik ga bo unovčil ob nakupu izdelka iz naše trgovine.
Naročite darilni bon
E-NOVICE
Našo ponudbo slik in okvirov stalno širimo in jo dopolnjujemo z različnimi
cenovnimi ugodnostmi. Če želite, vas lahko o novostih in popustih v naši galeriji redno obveščamo na vaš e-mail, kamor vam bomo občasno pošiljali tudi zanimivosti iz življenja znanih slikarjev ter uporabne nasvete v zvezi z izbiro slik in okvirov.
Vaš email
Potrdi
OKVIRI
Vse slike, ki jih kupite v spletni trgovini DecorArt, vam po želji tudi uokvirimo.
Kakšen okvir izbrati?
PARTNERJI
Hughes Design
Okviri V
Lesnina d.d.
Revija Hiše
NETKO 2006: Decor Art, najboljša spletna trgovina!
Finance: DecorArt - ustvarjalna trgovina
Okviri IN
IzaQ - Inštitut za kvaliteto življenja
Odstop od naročila / pogodbe
Splošni in prodajni pogoji