Domov       
AkcijeSlike na zalogiNovosti
KVALITETNA, ROČNO IZDELANA OLJA NA PLATNU PO IZJEMNIH CENAH
Ambientalne slike
Cezanne
Da Vinci
Decor Art
Degas
Gauguin
Gris
Klimt
Manet
Marc
Michelangelo
Modigliani
Monet
Pissarro
Rembrandt
Renoir
Rubens
Sisley
Van Gogh
Naši umetniki vam motiv s fotografije ročno naslikajo na platno
Slike in slikarji spletne galerije Decor Art

Nenehno iščemo slikarje z novimi idejami za ročno izdelana olja na platno, poleg tega pa skupaj s sodelavci nemalokrat tudi sami ustvarjamo nove motive, vzorce in serije slik. Našo kolekcijo slik stalno dopolnjujemo in bdimo nad kvaliteto njihove izdelave. Vsaka slika galerije DecorArt nosi podpis našega slikarja, ki jo je naslikal.
Slike iz galerije DecorArt lahko razdelimo v štiri osnovne skupine: 
1. Poustvaritve umetnin znanih slikarskih mojstrov.
Slike iz te skupine so kar najbolj verne poustvaritve del znanih slikarjev. Ne glede na to pa ima vsaka slika svoj značaj in strukturo ter sebi lastne poteze čopiča in je zato vsaka zase unikat. V naši galeriji jih boste najlaže našli oz. razvrstili tako, da iz menija »Slikarji« izberete želenega slikarskega mojstra in si ogledate vsa njegova dela, ki jih naši slikarji za vas lahko naslikajo (Monet, Van Gogh, Klimt itd.).
2. Slike, za katere so naši slikarji dobili idejo, motiv in navdih pri sodobnih slikarskih mojstrih in njihovih delih. Te slike se od originalov precej bolj razlikujejo kot poustvaritve iz 1. skupine. Včasih jih je zaradi številnih razlik z originalnimi slikami celo težko povezati. Najpogosteje naši slikarji v slikah iz te skupine ohranjajo ideje, postavitev osnovnih elementov, način poslikave in glavni motiv dela, ki jih je navdahnilo. Na spletnih straneh galerije so te slike v meniju »Slikarji« zavedene pod DecorArt, najlaže pa jih najdete tako, da v menijih »Motivi« oziroma »Stili« izberete slikarskega mojstra (Dali, Kandinski, Miro, Picasso) oziroma stil (Surrealizem, Kubizem, …), ki vas zanima.
3. Slike, ki so v celoti kreacije naših slikarjev. Ideje in motivi za olja na platno iz te skupine so plod ustvarjalnosti naših slikarjev in ostalih strokovnih sodelavcev, ki skrbijo za ponudbo slik v galeriji DecorArt. V to skupino spadajo slike, ki niso razvrščene v zgornji dve kategoriji, kot avtorja pa imajo navedeno »DecorArt«. Predvsem so to slike z abstraktnim motivom, naslikane pa so v sodobnem stilu, kamor spada med drugim tudi skoraj celotna kolekcija prodajnih uspešnic triptihov, ki jih na spletnih straneh galerije najdete v meniju »Serije« pod nazivom Triptih.
4. Slike, ki jih naši slikarji naslikajo na podlagi fotografij naših strank. Portreti otrok in ostalih naših najdražjih, slike s porok, rojstnih dnevov in obletnic ter upodobitve domačih ljubljenčkov, hiše ali celo avtomobila so vse pogostejše želje naših strank.  Poseben oddelek slikarjev, ki se ukvarja skoraj izključno samo s slikanjem po fotografijah vam z izjemno natančnostjo z oljnimi barvami na najkakovostnejšem platnu naslika motiv po vaši želji oziroma fotografiji. Prav tako pa slikar lahko po naročilu določene stvari na sliki spremeni, dopolni, spusti oziroma polepša. Izbira je vaša.

Avtor: Decor Art
Decor Art
Triptic20a

Končna cena:
106,37 €

Decor Art
Triptic17b

Končna cena:
106,37 €

Decor Art
Ploskev8

Končna cena:
99,28 €

KONTAKT
Niste našli nič primernega?
Imate posebne želje ali pričakovanja? Želite barve, stil, avtorja ali dimenzijo slike, ki jih v naši ponudbi niste našli? V spletni prodajalni DecorArt znamo prisluhniti vašim željam!
Pišite nam
DARILNI BON
Bi radi obdarili svoje najbližje, prijatelja ali poslovnega partnerja? Kupujete za nekoga drugega, pa ne veste kakšno sliko bi izbrali? Pošljite mu DecorArtov darilni bon! Z nakupom dobite po pošti darilni bon, ki ga boste lahko podarili. Prejemnik ga bo unovčil ob nakupu izdelka iz naše trgovine.
Naročite darilni bon
E-NOVICE
Našo ponudbo slik in okvirov stalno širimo in jo dopolnjujemo z različnimi
cenovnimi ugodnostmi. Če želite, vas lahko o novostih in popustih v naši galeriji redno obveščamo na vaš e-mail, kamor vam bomo občasno pošiljali tudi zanimivosti iz življenja znanih slikarjev ter uporabne nasvete v zvezi z izbiro slik in okvirov.
Vaš email
Potrdi
OKVIRI
Vse slike, ki jih kupite v spletni trgovini DecorArt, vam po želji tudi uokvirimo.
Kakšen okvir izbrati?
PARTNERJI
Hughes Design
Okviri V
Lesnina d.d.
Revija Hiše
NETKO 2006: Decor Art, najboljša spletna trgovina!
Finance: DecorArt - ustvarjalna trgovina
Okviri IN
IzaQ - Inštitut za kvaliteto življenja
Odstop od naročila / pogodbe
Splošni in prodajni pogoji