Domov       
AkcijeSlike na zalogiNovosti
KVALITETNA, ROČNO IZDELANA OLJA NA PLATNU PO IZJEMNIH CENAH
Ambientalne slike
Cezanne
Da Vinci
Decor Art
Degas
Gauguin
Gris
Klimt
Manet
Marc
Michelangelo
Modigliani
Monet
Pissarro
Rembrandt
Renoir
Rubens
Sisley
Van Gogh
Naši umetniki vam motiv s fotografije ročno naslikajo na platno
Pogoji dostave

Blago iz spletne galerije Decor Art lahko prevzamete osebno, ali pa vam ga dostavimo na želeni naslov.

Osebni prevzem blaga
V kolikor boste blago sami prevzemali, se zglasite na naslovu:
Okviri V d.o.o.
Dolenjska cesta 164
1000 Ljubljana
Tel: 01/427 1 420
Odpiralni čas: od ponedeljka do četrtka 8.00-18.00 in v petek 8.00-12.00.
Poslovalnica za okvirjanje slik, Okviri d.o.o. se nahaja na desni strani Dolenjske ceste (gledano iz centra mesta), 300 m naprej od bencinskega servisa na Rudniku in približno toliko pred odcepom za trgovski center Rudnik (Leclerc).

Dostava blaga na izbrani naslov
Za nas storitve dostave opravlja Pošta Slovenije. Kupec krije stroške pakiranja, odpreme pošiljke in poštnine. Če kupec želi plačati in prevzeti pošiljko po povzetju, dodatno plača tudi stroške odkupa pošiljke. Stroški poštnine in odkupa pošiljke so obračunani po trenutnem ceniku Pošte Slovenije. Vse slike, z okvirjem in brez, so skrbno zapakirane in označene za pazljivejše ravnanje pri dostavi (Fragile), zato je zelo malo možnosti, da bi se blago pri dostavi poškodovalo. Če bi do tega vendarle prišlo, nas, prosimo, o tem takoj po prevzemu obvestite. Dostava naročenega blaga v spletni trgovini je zaenkrat možna le na ozemlju Republike Slovenije.

Cena dostave
V kolikor izberete možnost predhodnega plačila celotnega zneska pred dostavo po položnici (ali prek spletne poslovalnice vaše banke), boste za dostavo s pazljivejšim ravnanjem plačali po naslednjem ceniku:
Slike brez okvira (odvisno od velikosti in števila slik): od 4,97 € do 14,82 €;
Uokvirjene slike (odvisno od velikosti in števila slik)
od 9,82 € do 19,58 €.
Če boste želeli plačati ob prevzemu pošiljke, boste zgoraj navedenim zneskom morali dodati še stroške odkupa pošiljke po ceniku Pošte Slovenije. Ti znašajo za zneske do 85 eurov  1,29 €, za zneske med 85 in 500 eurov 0,42 € + 1% od zneska plačila in za zneske nad 500 eurov 5,43 €. Davek na dodano vrednost (DDV) je vključen v vse zgoraj navedene cene.

KONTAKT
Niste našli nič primernega?
Imate posebne želje ali pričakovanja? Želite barve, stil, avtorja ali dimenzijo slike, ki jih v naši ponudbi niste našli? V spletni prodajalni DecorArt znamo prisluhniti vašim željam!
Pišite nam
DARILNI BON
Bi radi obdarili svoje najbližje, prijatelja ali poslovnega partnerja? Kupujete za nekoga drugega, pa ne veste kakšno sliko bi izbrali? Pošljite mu DecorArtov darilni bon! Z nakupom dobite po pošti darilni bon, ki ga boste lahko podarili. Prejemnik ga bo unovčil ob nakupu izdelka iz naše trgovine.
Naročite darilni bon
E-NOVICE
Našo ponudbo slik in okvirov stalno širimo in jo dopolnjujemo z različnimi
cenovnimi ugodnostmi. Če želite, vas lahko o novostih in popustih v naši galeriji redno obveščamo na vaš e-mail, kamor vam bomo občasno pošiljali tudi zanimivosti iz življenja znanih slikarjev ter uporabne nasvete v zvezi z izbiro slik in okvirov.
Vaš email
Potrdi
OKVIRI
Vse slike, ki jih kupite v spletni trgovini DecorArt, vam po želji tudi uokvirimo.
Kakšen okvir izbrati?
PARTNERJI
Hughes Design
Okviri V
Lesnina d.d.
Revija Hiše
NETKO 2006: Decor Art, najboljša spletna trgovina!
Finance: DecorArt - ustvarjalna trgovina
Okviri IN
IzaQ - Inštitut za kvaliteto življenja
Odstop od naročila / pogodbe
Splošni in prodajni pogoji