Domov       
AkcijeSlike na zalogiNovosti
KVALITETNA, ROČNO IZDELANA OLJA NA PLATNU PO IZJEMNIH CENAH
Ambientalne slike
Cezanne
Da Vinci
Decor Art
Degas
Gauguin
Gris
Klimt
Manet
Marc
Michelangelo
Modigliani
Monet
Pissarro
Rembrandt
Renoir
Rubens
Sisley
Van Gogh
Naši umetniki vam motiv s fotografije ročno naslikajo na platno
Postopek nakupa

Postopek nakupa v spletni trgovini DecorArt je sestavljen iz petih korakov:

1. korak
Umetniško sliko, ki jo želite kupiti, dajte v košarico s klikom na ustrezno ikono. Poleg izbrane slike lahko naročite tudi okvir. V tem primeru se bo slika v košarico dodala skupaj z želenim okvirom ustrezne dimenzije.

2. korak
V košarico lahko dodate poljubno število izdelkov. Ko z dodajanjem zaključite, lahko nadaljujete z nakupovanjem, ali zaključite nakup.

3. korak
Vpišite obrazec z osebnimi podatki in naslovom, kamor želite, da bodo slike dostavljene. Če želite, lahko slike dostavite tudi na drug naslov kot je vaš. V tem primeru vnesite tudi naslov prejemnika. Polja, označena z zvezdico, so obvezna.

V kolikor imate darilni bon ali elektronski kupon, v tem koraku vpišete tudi njegovo kodo. V naslednjem koraku bomo vrednost bona oziroma kupona odšteli od vrednosti celotnega nakupa.

4. korak
Izberite način plačila in način dostave blaga. Preden kliknete na gumb "zaključi nakup", še enkrat preverite, če so seznam naročenih izdelkov in preostali podatki pravilni.

5. korak
Izpiše se vam stran s potrditvijo naročila, na elektronski naslov, ki ste ga navedli ob vnosu osebnih podatkov, pa boste prejeli tudi elektronsko sporočilo z vsemi podatki o naročilu in navodili za plačilo blaga.

Pomembno obvestilo
Ker v naši spletni galeriji ne omogočamo spletnega plačila, z opravljenim nakupom oziroma izvedenim naročilom še niste dokončno potrdili vašega naročila. Lahko si še vedno premislite. Če v roku 3 dni od preteka datuma plačila, navedenega na Obvestilu o naročilu, ki ste ga dobili na vaš elektronski naslov, ne poravnate predvidenega zneska, bomo vaše naročilo stornirali.

KONTAKT
Niste našli nič primernega?
Imate posebne želje ali pričakovanja? Želite barve, stil, avtorja ali dimenzijo slike, ki jih v naši ponudbi niste našli? V spletni prodajalni DecorArt znamo prisluhniti vašim željam!
Pišite nam
DARILNI BON
Bi radi obdarili svoje najbližje, prijatelja ali poslovnega partnerja? Kupujete za nekoga drugega, pa ne veste kakšno sliko bi izbrali? Pošljite mu DecorArtov darilni bon! Z nakupom dobite po pošti darilni bon, ki ga boste lahko podarili. Prejemnik ga bo unovčil ob nakupu izdelka iz naše trgovine.
Naročite darilni bon
E-NOVICE
Našo ponudbo slik in okvirov stalno širimo in jo dopolnjujemo z različnimi
cenovnimi ugodnostmi. Če želite, vas lahko o novostih in popustih v naši galeriji redno obveščamo na vaš e-mail, kamor vam bomo občasno pošiljali tudi zanimivosti iz življenja znanih slikarjev ter uporabne nasvete v zvezi z izbiro slik in okvirov.
Vaš email
Potrdi
OKVIRI
Vse slike, ki jih kupite v spletni trgovini DecorArt, vam po želji tudi uokvirimo.
Kakšen okvir izbrati?
PARTNERJI
Hughes Design
Okviri V
Lesnina d.d.
Revija Hiše
NETKO 2006: Decor Art, najboljša spletna trgovina!
Finance: DecorArt - ustvarjalna trgovina
Okviri IN
IzaQ - Inštitut za kvaliteto življenja
Odstop od naročila / pogodbe
Splošni in prodajni pogoji