Domov       
AkcijeSlike na zalogiNovosti
KVALITETNA, ROČNO IZDELANA OLJA NA PLATNU PO IZJEMNIH CENAH
Ambientalne slike
Cezanne
Da Vinci
Decor Art
Degas
Gauguin
Gris
Klimt
Manet
Marc
Michelangelo
Modigliani
Monet
Pissarro
Rembrandt
Renoir
Rubens
Sisley
Van Gogh
Naši umetniki vam motiv s fotografije ročno naslikajo na platno
Video: O ročno izdelanih slikah - olje na platno
Vsa olja na platnu znamke DecorArt so izključno ročna dela. Poustvaritve in originalna dela so narejena na enak način, kot so jih izdelovali stari slikarski mojstri. V nadaljevanju si oglejte video posnetek s prikazom postopka izdelave naših slik.
Več o tem
 
Slike in slikarji spletne galerije Decor Art
Za DecorArt trenutno ustvarja 367 izšolanih in talentiranih slikarjev iz vsega sveta. Naše slike lahko razdelimo v štiri osnovne skupine: 1) Poustvaritve znanih slikarskih mojstrov. 2) Slike, za katere so naši slikarji dobili idejo, motiv in navdih pri sodobnih slikarskih mojstrih in njihovih delih. 3) Slike, ki so v celoti kreacije naših slikarjev. 4) Slike oziroma portreti, ki jih naši slikarji naslikajo na podlagi fotografij naših strank.
Več o tem
 
Replika je poustvaritev originalne umetnine
Replika ni samo natančna, ročno izdelana kopija originalne slikarske umetnine. Replika je njena poustvaritev. Že Edgar Degas, slavni impresionistični slikar, je dejal: »Moje umetnine so rezultat refleksije in študija slik starih slikarskih mojstrov. Potrebno je vedno znova in znova kopirati stare umetniške slike in šele, ko dokažete, da znate uspešno in verno preslikati mojstrovine, lahko upate, da boste tudi sami ustvarili katero izmed njih!« V galeriji DecorArt samo nadaljujemo s tradicijo in postopki, ki so jih izvajali že stari slikarski mojstri. Vse naše replike so izjemno natančno preslikane in so na las podobne originalnim umetninam.
Več o tem
 
Skrivnost izjemno ugodnih cen
Zakaj lahko v galeriji DecorArt ponudimo kvalitetna ročno izdelana olja na platno po tako nizkih cenah?
Več o tem
 
Roki dobave in posebna naročila
Nekatere slike iz naše ponudbe imamo na zalogi, večino pa naši slikarji izdelajo po vašem naročilu.
Več o tem
 
Pri nas ima umetnost najboljšo ceno
Umetnost ni sama sebi namen, ampak je tu zato, da nam nudi estetske užitke, nam izboljša razpoloženje in nas razveseljuje. Ne dajte se prepričati drugim, kaj je za vas najbolj primerno. Sami si izberite sliko, ki je VAM najbolj všeč! Preglejte našo ponudbo, ki obsega več kot 2.500 ročno izdelanih olj na platnu, in si izberite svojega. Če primerne slike na naših spletnih straneh ne boste našli, nas kontaktirajte. Naši slikarji vam po naročilu lahko naslikajo katerokoli sliko, ki jo najdete sami, na spletu ali drugod, v poljubnih dimenzijah in ob upotevanju avtorskih pravic. Ne oklevajte, sporočite nam vaše želje!
Več o tem
 
Okviri DecorArt
Slike, ki si jih kupite v naši galeriji, niso napete na podokvir, prav tako pa tudi niso uokvirjene. Podokvir in okvir si na www.DecorArt.si lahko izberete dodatno sami. Pri tem vam je na voljo poseben modul, preko katerega določite želeni okvir, lahko pa se odločite tudi za možnost, ko vam platno napnemo samo na samonosilni podokvir, ki vam omogoča, da sliko obesite na steno.
Več o tem
 
Ročno izdelana umetniška slika - okras za prostor
Spremenite običajno sobo v prefinjen prostor čarobnih občutkov!
Več o tem
 
Prikaz umetniške slike v okviru
S prikazom umetniške slike v okviru želimo ustvariti boljšo predstavo o medsebojnem ujemanju slike, okvira in barvne podlage ozadja (stene) in omogočiti kupcu lažjo odločitev.
Več o tem
 
Portreti
Imate fotografijo - naročite si portret! Pravzaprav nam lahko naročite, da vam na podlagi fotografije na platno naslikamo, kar si želite. Dobili boste pravo, ročno izdelano umetnino - unikatno umetniško sliko v tehniki olje na platno v živih barvah.
Več o tem
 
Serija: umetniške slike, ki se med seboj ujemajo
Posamezno serijo sestavljajo umetniške slike, ki po stilu, motivu ali barvah sodijo skupaj in tvorijo celoto.
Več o tem
 
Umetniška slika kot darilo
Darilo poslovnemu partnerju ali prijatelju pomeni izkazovanje našega prijateljstva in spoštovanja. Predstavlja naj simbol, ki ob vsaki priložnosti spomni na nas. Ročno izdelana umetniška slika je prav gotovo ena od odličnih možnosti!
Več o tem
 
Nameščanje slik v prostoru
Likovno delo obstaja z namenom, da ga opazujemo, da z njim komuniciramo in da spoštujemo njegovo poslanstvo. Ustvarimo mu pogoje, da živi. Ob tem bomo občutili zadovoljstvo in užitek vsakokrat, ko ga bomo pogledali. Pri tem imata poleg same slike pomembno vlogo tudi okvir in namestitev okvirjene slike v prostoru.Preberite si osnovna pravila, ki naj bi se jih držali pri nameščanju slik v prostoru.
Več o tem
 
Dimenzije slik
Vsaka slika ima navedene dimenzije s pripadajočimi cenami. To so standardne dimenzije slik, ki jih stranke najpogosteje naročajo. Vendar pa to ne pomeni, da posamezne slike ni mogoče dobiti tudi v drugačnih dimenzijah. Nasprotno.
Več o tem
 
Predstavitveni katalog DecorArt 2008
Na željo številnih naših strank smo izdali tiskani katalog, v katerem predstavljamo našo galerijo in našo dejavnost, opisujemo vrste in lastnosti slik, ki jih pri nas lahko naročite in predstavljamo argumente, zakaj se je pametno odločiti za poslovanje z nami oziroma za nakup olj na platnu v naši galeriji. Če si želite katalog ogledati, kliknite na spodnjo povezavo.
Več o tem
 
Naše slike so resnično dobre. So kot originali!
Zares. Naši umetniki slikajo tako dobro, da moramo včasih kateri od naših strank razlagati, da ne gre za računalniško reprodukcijo, temveč res za pristno ročno delo. Mnogokrat je kupcu šele ob primerjavi fotografij originala in slike naših slikarjev jasno, da gre za izvrstno, ročno naslikano poustvaritev originalne umetnine. Šele, ko smo pozorni na drobne detajle, v katerih se original in slika naših slikarjev razlikujeta, je jasno, kako dobri so naši slikarji. Zato je vsaka skrb odveč: z naročilom slike v galeriji DecorArt boste dobili izvrstno naslikano ročno delo. V NADALJEVANJU SI LAHKO OGLEDATE VIDEO POSNETEK POSTOPKA IZDELAVE NAŠIH SLIK.
Več o tem
 
Umetnino mora videti in doživeti čimveč ljudi
Dragocene originalne slike velikih slikarskih mojstrov so običajno razstavljene za varnostnim steklom v galerijah, ali pa varno spravljene v sefih, v obeh primerih pa daleč od ljudi, katerim so prvenstveno namenjene. Stari slikarski mojstri so slikali z namenom, da njihove umetnine vidi in ob njih uživa čimveč ljudi. Če postavite vrhunsko, ročno izdelano poustvaritev Van Goghove »Zvezdne noči«, Klimtovega »Poljuba« ali Monetovo »Impresijo sončnega vzhoda« v vašo dnevno ali delovno sobo, boste s tem vnesli estetiko in novo energijo v vaše bivanjsko okolje. Stalna prisotnost ročno naslikane umetnine predstavlja za vsakogar nepresahljiv vir inspiracije. Umetnost uvrstili na mesto, kamor sodi: v domove in v bližino ljudi. Pripomogli boste k izobrazbi vaših otrok in jim pomagali, da bodo začeli ceniti umetnost.Vse naše slike so 100% ročno naslikane. Poglejte si VIDEO POSNETEK, ki prikazuje postopek izdelave naših slik, in se prepričajte.
Več o tem
 
Sami si izberite motive in dimenzije vaših slik
Poleg številnih slik, ki jih najdete v naši spletni galeriji, vam naši slikarji lahko naslikajo katerokoli sliko v praktično poljubnih dimenzijah. Vse kar morate storiti je, da nam pošljete motiv za sliko, za katero želite, da vam krasi vaše bivalne ali delovne prostore. V 24 urah vam bomo poslali ponudbo za želeno dimenzijo slike in, če se bomo dogovorili za naročilo, v dobrem mesecu dni tudi ročno izdelano olje na platno. GARANCIJA KVALITETE: ker smo prepričani v kvaliteto naših slik, imate možnost, da lahko sliko, če vam ob dobavi ne bi bila všeč, brez pojasnjevanja zavrnete. Preizkusite nas, ne bo vam žal!
Več o tem
 
KONTAKT
Niste našli nič primernega?
Imate posebne želje ali pričakovanja? Želite barve, stil, avtorja ali dimenzijo slike, ki jih v naši ponudbi niste našli? V spletni prodajalni DecorArt znamo prisluhniti vašim željam!
Pišite nam
DARILNI BON
Bi radi obdarili svoje najbližje, prijatelja ali poslovnega partnerja? Kupujete za nekoga drugega, pa ne veste kakšno sliko bi izbrali? Pošljite mu DecorArtov darilni bon! Z nakupom dobite po pošti darilni bon, ki ga boste lahko podarili. Prejemnik ga bo unovčil ob nakupu izdelka iz naše trgovine.
Naročite darilni bon
E-NOVICE
Našo ponudbo slik in okvirov stalno širimo in jo dopolnjujemo z različnimi
cenovnimi ugodnostmi. Če želite, vas lahko o novostih in popustih v naši galeriji redno obveščamo na vaš e-mail, kamor vam bomo občasno pošiljali tudi zanimivosti iz življenja znanih slikarjev ter uporabne nasvete v zvezi z izbiro slik in okvirov.
Vaš email
Potrdi
OKVIRI
Vse slike, ki jih kupite v spletni trgovini DecorArt, vam po želji tudi uokvirimo.
Kakšen okvir izbrati?
PARTNERJI
Hughes Design
Okviri V
Lesnina d.d.
Revija Hiše
NETKO 2006: Decor Art, najboljša spletna trgovina!
Finance: DecorArt - ustvarjalna trgovina
Okviri IN
IzaQ - Inštitut za kvaliteto življenja
Odstop od naročila / pogodbe
Splošni in prodajni pogoji