Domov       
AkcijeSlike na zalogiNovosti
KVALITETNA, ROČNO IZDELANA OLJA NA PLATNU PO IZJEMNIH CENAH
Ambientalne slike
Cezanne
Da Vinci
Decor Art
Degas
Gauguin
Gris
Klimt
Manet
Marc
Michelangelo
Modigliani
Monet
Pissarro
Rembrandt
Renoir
Rubens
Sisley
Van Gogh
Naši umetniki vam motiv s fotografije ročno naslikajo na platno
Dimenzije slik

Praviloma je možno skoraj vse slike iz naše galerije dobiti v poljubnih izmerah, zaokroženo na 10 cm, kar konkretno pomeni, da lahko večino slik dobite v dimenzijah od 30 x 40 cm pa vse tja do 180 x 540 cm ali celo več, če imate posebne zahteve in želje. Seveda je od razmerja med širino in višino originalne slike odvisno, katere od vseh možnih dimenzij sploh pridejo v poštev. Na primer, sliko z razmerjem širine proti višini je 2 proti 1 je mogoče naročiti v dimenzijah 80 x 40 cm,  100 x 50 cm, 120 x 60 cm in tako naprej. Za kvadratno sliko pa pridejo v poštev dimenzije 40 x 40cm,  50 x 50 cm, 100 x 100 cm in podobno. Nekatere slike znanih slikarskih mojstrov, še posebej baročnih (Rembrandt, Rubens), so v originalni izvedbi velikih dimenzij. Na posamezni sliki je veliko oseb in detajlov, kar seveda ni možno spraviti na majhno platno, zato takšnih slik ni na voljo v majhnih dimenzijah. Nasprotno pa so abstraktne slike zelo "hvaležne" za prilagajanje in je praktično vsako izmed njih mogoče dobiti v res številnih dimenzijah.

Če imate kakršnokoli vprašanje, željo ali pričakovanja v zvezi z dimenzijami slik, nam pošljite elektronsko sporočilo. Z veseljem vam bomo odgovorili ali pripravili ponudbo.

KONTAKT
Niste našli nič primernega?
Imate posebne želje ali pričakovanja? Želite barve, stil, avtorja ali dimenzijo slike, ki jih v naši ponudbi niste našli? V spletni prodajalni DecorArt znamo prisluhniti vašim željam!
Pišite nam
DARILNI BON
Bi radi obdarili svoje najbližje, prijatelja ali poslovnega partnerja? Kupujete za nekoga drugega, pa ne veste kakšno sliko bi izbrali? Pošljite mu DecorArtov darilni bon! Z nakupom dobite po pošti darilni bon, ki ga boste lahko podarili. Prejemnik ga bo unovčil ob nakupu izdelka iz naše trgovine.
Naročite darilni bon
E-NOVICE
Našo ponudbo slik in okvirov stalno širimo in jo dopolnjujemo z različnimi
cenovnimi ugodnostmi. Če želite, vas lahko o novostih in popustih v naši galeriji redno obveščamo na vaš e-mail, kamor vam bomo občasno pošiljali tudi zanimivosti iz življenja znanih slikarjev ter uporabne nasvete v zvezi z izbiro slik in okvirov.
Vaš email
Potrdi
OKVIRI
Vse slike, ki jih kupite v spletni trgovini DecorArt, vam po želji tudi uokvirimo.
Kakšen okvir izbrati?
PARTNERJI
Hughes Design
Okviri V
Lesnina d.d.
Revija Hiše
NETKO 2006: Decor Art, najboljša spletna trgovina!
Finance: DecorArt - ustvarjalna trgovina
DecorArtov razstavni prostor v Ljubljani
Okviri IN
IzaQ - Inštitut za kvaliteto življenja
Odstop od naročila / pogodbe
Splošni in prodajni pogoji