Domov       
AkcijeSlike na zalogiNovosti
KVALITETNA, ROČNO IZDELANA OLJA NA PLATNU PO IZJEMNIH CENAH
Ambientalne slike
Cezanne
Da Vinci
Decor Art
Degas
Gauguin
Gris
Klimt
Manet
Marc
Michelangelo
Modigliani
Monet
Pissarro
Rembrandt
Renoir
Rubens
Sisley
Van Gogh
Naši umetniki vam motiv s fotografije ročno naslikajo na platno
Predstavitveni katalog DecorArt 2008

Podatke, dejstva in slike, ki jih predstavljamo v našem najnovejšem katalogu, lahko večinoma najdete tudi na naših spletnih straneh, predvsem v rubriki "Dobro je vedeti". Vendar pa smo se za tokratni katalog še posebej potrudili in zbrali na kupu res vse, kar je pomembnega. Dodali smo tudi kar nekaj slikovnega materiala, tako da je katalog vsekakor vreden ogleda.

Kliknite na pripono na dnu strani in odprl se vam bo katalog v pdf datoteki. Za ogledovanje kataloga rabite program Acrobat Reader. Najbrž ga že imate nameščenega na vašem računalniku, v naprotnem primeru pa si ga lahko brezplačno naložite z uradne Adobove spletne strani.

Želimo Vam obilo užitkov ob ogledu kataloga. Če Vam bo katalog všeč, ga lahko pošljete tudi Vašim znancem. Ali pa jih samo obvestite, kje si katalog lahko ogledajo sami. Hvala. 

Pripone
KONTAKT
Niste našli nič primernega?
Imate posebne želje ali pričakovanja? Želite barve, stil, avtorja ali dimenzijo slike, ki jih v naši ponudbi niste našli? V spletni prodajalni DecorArt znamo prisluhniti vašim željam!
Pišite nam
DARILNI BON
Bi radi obdarili svoje najbližje, prijatelja ali poslovnega partnerja? Kupujete za nekoga drugega, pa ne veste kakšno sliko bi izbrali? Pošljite mu DecorArtov darilni bon! Z nakupom dobite po pošti darilni bon, ki ga boste lahko podarili. Prejemnik ga bo unovčil ob nakupu izdelka iz naše trgovine.
Naročite darilni bon
E-NOVICE
Našo ponudbo slik in okvirov stalno širimo in jo dopolnjujemo z različnimi
cenovnimi ugodnostmi. Če želite, vas lahko o novostih in popustih v naši galeriji redno obveščamo na vaš e-mail, kamor vam bomo občasno pošiljali tudi zanimivosti iz življenja znanih slikarjev ter uporabne nasvete v zvezi z izbiro slik in okvirov.
Vaš email
Potrdi
OKVIRI
Vse slike, ki jih kupite v spletni trgovini DecorArt, vam po želji tudi uokvirimo.
Kakšen okvir izbrati?
PARTNERJI
Hughes Design
Okviri V
Lesnina d.d.
Revija Hiše
NETKO 2006: Decor Art, najboljša spletna trgovina!
Finance: DecorArt - ustvarjalna trgovina
DecorArtov razstavni prostor v Ljubljani
Okviri IN
IzaQ - Inštitut za kvaliteto življenja
Odstop od naročila / pogodbe
Splošni in prodajni pogoji