Domov       
AkcijeSlike na zalogiNovosti
KVALITETNA, ROČNO IZDELANA OLJA NA PLATNU PO IZJEMNIH CENAH
Ambientalne slike
Cezanne
Da Vinci
Decor Art
Degas
Gauguin
Gris
Klimt
Manet
Marc
Michelangelo
Modigliani
Monet
Pissarro
Rembrandt
Renoir
Rubens
Sisley
Van Gogh
Naši umetniki vam motiv s fotografije ročno naslikajo na platno
Replika je poustvaritev originalne umetnine

DecorArtovi Klimt, Monet, Van Gogh in Da Vinci tudi za manj premožne

Zakaj replike galerije Decor Art?

1. Umetnino mora videti in doživeti čimveč ljudi
Dragocene originalne slike so običajno razstavljene za varnostnim steklom v galerijah, ali pa varno spravljene v sefih, v obeh primerih pa daleč od ljudi, katerim so prvenstveno namenjene. Stari slikarski mojstri so slikali z namenom, da njihove umetnine vidi in ob njih uživa čimveč ljudi! Če postavite Van Goghovo »Zvezdno noč«, Klimtov »Poljub« ali Monetovo »Impresijo sončnega vzhoda« v vašo dnevno ali delovno sobo, boste s tem vnesli estetiko in novo energijo v vaše bivanjsko okolje. Poleg tega boste umetnost uvrstili na mesto, kamor sodi: v domove in v bližino ljudi. Pripomogli boste k izobrazbi vaših otrok in jim pomagali, da bodo začeli ceniti umetnost. Z nakupom replike boste hkrati izrazili tudi spoštovanje do velikega umetnika, ki je naslikal originalno mojstrovino. In nenazadnje, stalna prisotnost ročno naslikane umetnine predstavlja za vsakogar nepresahljiv vir inspiracije.

2. Naši slikarji so res dobri!
Vse replike DecorArt so rezultat izključno ročnega dela. Računalniška reprodukcija ni vključena prav v nobeno fazo nastajanja posamezne slike. Naši slikarji so talentirani, ustrezno usposobljeni in slikajo z veseljem in strastjo. Njihova glavna naloga je, da čimbolj natančno preslikajo in poustvarijo stare slikarske mojstrovine. Vsaka slika ima značaj, strukturo in poteze čopiča, ki so natančen posnetek originalne umetnine. Ker so vse slike narejene ročno, je vsaka slika zase unikat!

3. Slika iz galerije Decor Art pomeni izvrsten nakup!
Le redko kateremu izmed nas je dano, da si lahko privošči katero od originalnih umetnin. Veliko originalov je takšnih, ki sploh niso na prodaj, ostali pa imajo ceno tudi do 100 in več milijonov USD. Izjemno dobre replike slikarjev galerije DecorArt pa so po drugi strani na voljo že za dobrih 100 Eur!

KONTAKT
Niste našli nič primernega?
Imate posebne želje ali pričakovanja? Želite barve, stil, avtorja ali dimenzijo slike, ki jih v naši ponudbi niste našli? V spletni prodajalni DecorArt znamo prisluhniti vašim željam!
Pišite nam
DARILNI BON
Bi radi obdarili svoje najbližje, prijatelja ali poslovnega partnerja? Kupujete za nekoga drugega, pa ne veste kakšno sliko bi izbrali? Pošljite mu DecorArtov darilni bon! Z nakupom dobite po pošti darilni bon, ki ga boste lahko podarili. Prejemnik ga bo unovčil ob nakupu izdelka iz naše trgovine.
Naročite darilni bon
E-NOVICE
Našo ponudbo slik in okvirov stalno širimo in jo dopolnjujemo z različnimi
cenovnimi ugodnostmi. Če želite, vas lahko o novostih in popustih v naši galeriji redno obveščamo na vaš e-mail, kamor vam bomo občasno pošiljali tudi zanimivosti iz življenja znanih slikarjev ter uporabne nasvete v zvezi z izbiro slik in okvirov.
Vaš email
Potrdi
OKVIRI
Vse slike, ki jih kupite v spletni trgovini DecorArt, vam po želji tudi uokvirimo.
Kakšen okvir izbrati?
PARTNERJI
Hughes Design
Okviri V
Lesnina d.d.
Revija Hiše
NETKO 2006: Decor Art, najboljša spletna trgovina!
Finance: DecorArt - ustvarjalna trgovina
DecorArtov razstavni prostor v Ljubljani
Okviri IN
IzaQ - Inštitut za kvaliteto življenja
Odstop od naročila / pogodbe
Splošni in prodajni pogoji