Domov       
AkcijeSlike na zalogiNovosti
KVALITETNA, ROČNO IZDELANA OLJA NA PLATNU PO IZJEMNIH CENAH
Ambientalne slike
Cezanne
Da Vinci
Decor Art
Degas
Gauguin
Gris
Klimt
Manet
Marc
Michelangelo
Modigliani
Monet
Pissarro
Rembrandt
Renoir
Rubens
Sisley
Van Gogh
Naši umetniki vam motiv s fotografije ročno naslikajo na platno
Skrivnost izjemno ugodnih cen

Za ročno izdelana olja na platnu podobne kvalitete boste v običajnih galerijah odšteli 500 € in več, v galeriji DecorArt pa jih dobite že za manj kot 100 €! In v čem je skrivnost?  V tem, da sodelujemo s številnimi akademskimi slikarji z različnih koncev sveta. Da nenehno preverjamo kvaliteto njihovih slik in se pogajamo za najboljšo ceno.  Naročamo tam, kjer so cene slik, glede na njihovo kvaliteto, najugodnejše. In naročamo veliko.  367 izšolanih in talentiranih slikarjev, s katerimi sodelujemo, zagotavlja, da boste kvalitetno ročno izdelano sliko dobili po zares najboljši ceni!  Tako široke ponudbe dekorativno-umetniških slik po tako ugodnih cenah ne boste našli nikjer v Sloveniji. Zagotovo. Preverjeno.
Poleg tega skupaj s sodelavci nemalokrat sami ustvarjamo ideje za nove motive, vzorce in serije slik. Na tak način plačamo resnično samo izdelavo slike. Trudimo se, da je našim strankam po najbolj konkurenčnih cenah vedno na voljo velika izbira slik, ki jo stalno širimo in dopolnjujemo. Zato lahko pri nas dobite avtentične, ročno izdelane umetnine na platnu za ceno tiskanih kopij na papirju!

 

KONTAKT
Niste našli nič primernega?
Imate posebne želje ali pričakovanja? Želite barve, stil, avtorja ali dimenzijo slike, ki jih v naši ponudbi niste našli? V spletni prodajalni DecorArt znamo prisluhniti vašim željam!
Pišite nam
DARILNI BON
Bi radi obdarili svoje najbližje, prijatelja ali poslovnega partnerja? Kupujete za nekoga drugega, pa ne veste kakšno sliko bi izbrali? Pošljite mu DecorArtov darilni bon! Z nakupom dobite po pošti darilni bon, ki ga boste lahko podarili. Prejemnik ga bo unovčil ob nakupu izdelka iz naše trgovine.
Naročite darilni bon
E-NOVICE
Našo ponudbo slik in okvirov stalno širimo in jo dopolnjujemo z različnimi
cenovnimi ugodnostmi. Če želite, vas lahko o novostih in popustih v naši galeriji redno obveščamo na vaš e-mail, kamor vam bomo občasno pošiljali tudi zanimivosti iz življenja znanih slikarjev ter uporabne nasvete v zvezi z izbiro slik in okvirov.
Vaš email
Potrdi
OKVIRI
Vse slike, ki jih kupite v spletni trgovini DecorArt, vam po želji tudi uokvirimo.
Kakšen okvir izbrati?
PARTNERJI
Hughes Design
Okviri V
Lesnina d.d.
Revija Hiše
NETKO 2006: Decor Art, najboljša spletna trgovina!
Finance: DecorArt - ustvarjalna trgovina
DecorArtov razstavni prostor v Ljubljani
Okviri IN
IzaQ - Inštitut za kvaliteto življenja
Odstop od naročila / pogodbe
Splošni in prodajni pogoji