Domov       
AkcijeSlike na zalogiNovosti
Ni potrebno drago plačevati, da bi v umetnosti lahko uživali.
Ambientalne slike
Cezanne
Da Vinci
Decor Art
Degas
Gauguin
Gris
Klimt
Manet
Marc
Michelangelo
Modigliani
Monet
Pissarro
Rembrandt
Renoir
Rubens
Sisley
Van Gogh
IZJAVE STRANK
Kaj menijo o nas
Naši umetniki vam motiv s fotografije ročno naslikajo na platno
100% Garancija - nakup brez tveganja

Pri Decor Artu se zavedamo, da ima nakup preko spletne trgovine poleg številnih prednosti tudi eno pomanjkljivost: izdelka pred nakupom ne moremo prijeti v roke in si ga podrobneje z vseh strani ter pod različnimi zornimi koti ogledati. Zato nas včasih ob takšnem nakupovanju skrbi, da izdelek, ki smo ga naročili na spletu, morda ne bo takšen, kot pričakujemo. Vendar naj vas nikar ne skrbi!  In to iz dveh razlogov. Prvič, velika večina naših kupcev je nad sliko, ki jo dobijo, preprosto navdušena. Pravijo, da je slika bistveno boljša, kot so pričakovali. Pravijo tudi, da je podobnost med sliko na ekranu in izdelkom neverjetna, da barve na sliki kar žarijo, da sta jih očarala globina slike in relief  nanosa oljnih barv. Nekateri so navdušeni tudi nad vonjem, ki je lasten samo sveže naslikani sliki. In drugič, vaš nakup je popolnoma brez tveganja: če bi se zgodilo, da vam slika iz naše spletne ponudbe ne bi bila všeč, nam jo lahko v 21. dneh od prevzema preprosto vrnete.  In mi vam bomo v osmih dneh po prejemu slike vrnili denar. Tako preprosto je to.

Pa še nekaj o kvaliteti naših slik. Vse ročno izdelane slike galerije DecorArt so izdelane skrbno in z uporabo kvalitetnih materialov. Preden sliko pošljemo končnemu naročniku, jo sami še enkrat temeljito pregledamo. Lahko pa se zgodi, da se slika kljub nalepki za pazljivo ravnanje poškoduje pri transportu. Toda brez skrbi. Tudi v tem primeru jo lahko v 21. dneh od prevzema vrnete in nam sporočite, ali želite, da jo zamenjamo za drugo, ali pa naj vam vrnemo denar.

Vse kar želimo od vas je, da nam v  primeru vračila sliko pošljete ali osebno dostavite na naš naslov v stanju, kot ste jo dobili.

KONTAKT
Niste našli nič primernega?
Imate posebne želje ali pričakovanja? Želite barve, stil, avtorja ali dimenzijo slike, ki jih v naši ponudbi niste našli? V spletni prodajalni DecorArt znamo prisluhniti vašim željam!
Pišite nam
DARILNI BON
Bi radi obdarili svoje najbližje, prijatelja ali poslovnega partnerja? Kupujete za nekoga drugega, pa ne veste kakšno sliko bi izbrali? Pošljite mu DecorArtov darilni bon! Z nakupom dobite po pošti darilni bon, ki ga boste lahko podarili. Prejemnik ga bo unovčil ob nakupu izdelka iz naše trgovine.
Naročite darilni bon
E-NOVICE
Našo ponudbo slik in okvirov stalno širimo in jo dopolnjujemo z različnimi
cenovnimi ugodnostmi. Če želite, vas lahko o novostih in popustih v naši galeriji redno obveščamo na vaš e-mail, kamor vam bomo občasno pošiljali tudi zanimivosti iz življenja znanih slikarjev ter uporabne nasvete v zvezi z izbiro slik in okvirov.
Vaš email
Potrdi
OKVIRI
Vse slike, ki jih kupite v spletni trgovini DecorArt, vam po želji tudi uokvirimo.
Kakšen okvir izbrati?
PARTNERJI
Hughes Design
Okviri V
Lesnina d.d.
Revija Hiše
NETKO 2006: Decor Art, najboljša spletna trgovina!
Finance: DecorArt - ustvarjalna trgovina
DecorArtov razstavni prostor v Ljubljani
Okviri IN
IzaQ - Inštitut za kvaliteto življenja