Domov       
AkcijeSlike na zalogiNovosti
KVALITETNA, ROČNO IZDELANA OLJA NA PLATNU PO IZJEMNIH CENAH
Ambientalne slike
Cezanne
Da Vinci
Decor Art
Degas
Gauguin
Gris
Klimt
Manet
Marc
Michelangelo
Modigliani
Monet
Pissarro
Rembrandt
Renoir
Rubens
Sisley
Van Gogh
Naši umetniki vam motiv s fotografije ročno naslikajo na platno
Okviri DecorArt

Slike, ki si jih kupite v naši galeriji, niso napete na podokvir, prav tako pa tudi niso uokvirjene. Podokvir in okvir si na www.DecorArt.si lahko izberete dodatno sami. Pri tem vam je na voljo poseben modul, preko katerega določite želeni okvir (ki vključuje seveda tudi podokvir), lahko pa se odločite tudi za možnost, da vam platno napnemo samo na samonosilni podokvir, ki vam že omogoča, da sliko obesite na steno.

Postopek izbiranja okvira oz. podokvira izgleda v grobem takole: ko kliknete na želeno sliko, se vam pod opisom slike pojavi rubrika: "Slika pride do izraza šele, ko jo vstavimo v primeren podokvir". V tej rubriki kliknete na povezavo "IZBERITE OKVIR ZA TO SLIKO". Odpre se vam novo okno z zavihki: Priporočeni okvirji, Vsi okvirji, Druge dimenzije slike in Barva stene. Pod priporočenimi okvirji boste našli rešitve, ki jih predlagamo v galeriji. Pod vsemi okvirji je predstavljena naša celotna ponudba, razvrščena po širini okvirja - na prvem mestu je izbira samo podokvirja. Zavihek Druge dimenzije slike omogoča, da med samim postopkom izbire okvirja spreminjate dimenzije izbrane slike, kar hkrati povzroči spremembo cene slike in okvirja, ki se oba izpišeta na ekranu. Rubrika Barva stene omogoča, da si ogledate kako uokvirjena sliko izgleda na izbrani barvni podlagi stene, na katero bo obešena. Tako, sedaj naj vam zaželimo samo še veliko veselja pri izbiri pravega okvirja za vašo sliko.

Podjetje
Podjetje Okviri V d.o.o., ki uokvirja slike za galerijo DecorArt, deluje na področju opreme likovnih del že trideset let in ves čas ohranja svojo stalnico delovanja. Na sedežu podjetja na Dolenjski cesti 164 v Ljubljani se odvijajo vse faze dela: razvoj izdelkov, načrtovanje likovne opreme za posamezna likovna dela ali celostne opreme prostorov, proizvodnja okvirov ter okvirjanje in individualno svetovanje strankam. Zaradi stalnega in zanesljivega dela je podjetje postalo stičišče interesov likovnikov, opremljevalcev prostorov in galeristov.

Ponudba
V spletni ponudbi je 60 različnih letvic za okvirjanje Vaše izbrane slike. Izbor je nastal na osnovi naših dosedanjih izkušenj. Okvirjamo s kvalitetnimi letvicami priznanih blagovnih znamk. Letvice iz naše spletne ponudbe so različnih oblik in različno površinsko obdelane. Sledimo večstoletni tradiciji ročno obdelanih letvic z zlatimi ali s srebrnimi lističi. Uvajamo pa tudi nove designe, ki imajo sveže strukture in sodobne površinske obdelave. Okviri so iz  izredno kvalitetnega lesa.
Ponujeni načini izbire okvira
Primeren okvir lahko izbirate sami, sledite našim priporočilom, ali nas po nakupu slike obiščete osebno v naši sprejemnici na Dolenjski cesti 164 v Ljubljani.

  • Izbirate sami: Sistem spletne prodajne galerije omogoča, da med vsemi ponujenimi letvicami sami izberete tisto, ki Vam najbolj ustreza. Izbor primernega okvira praviloma poteka po načelih likovne teorije, pri čemer je zelo v pomoč interaktivni nazorni prikaz izbrane slike v posameznem okviru. Poleg tega si je možno na ekranu ogledati sliko v pripadajočem okviru tudi na izbrani barvi stene. S tako izpopolnjenim prikazom kombinacije slike, okvira in stene odpravimo začetno negotovost pri izbiri, saj se lahko zanesemo na lastni občutek. Pred naročilom vključimo še komponento racionalnosti in premislimo o namenu slike, slogu naše notranje opreme ter  okolju, kjer bo slika postavljena.
  • Sledite našim priporočilom (rubrika Priporočeni okvirji): Naše šolano osebje Vam je za vsako sliko iz ponudbe pripravilo priporočljiv okvir na osnovi različno zasnovanih konceptov. Prepričani smo, da boste izmed priporočenih lahko našli takšnega, ki bo zadovoljil Vaša estetska pričakovanja in Vam bo tudi cenovno ustrezal. Trenutno proces priporočanja okvirov še poteka, zato vse slike še nimajo priporočenih okvirov.
  • V  sprejemnici: Če se za okvir ne boste uspeli odločiti na osnovi  spletne ponudbe, ste po opravljenem spletnem nakupu slike dobrodošli v prostorih podjetja Okviri d.o.o.  v Ljubljani na individualni pogovor o Vaših posebnih željah in zahtevah v zvezi z okvirjanjem. Naslov: Okviri V, d.o.o. (Vrhunc), Dolenjska c. 164 LJ, 250 m naprej od bencinskega servisa (neposredno za semforjem za pešce) in prav toliko pred odcepom za Leclerc ob desni strani Dolenjske ceste, gledano iz smeri centra; Odpiralni čas: od ponedeljka do četrtka od 9.00-13.00, v torek in četrtek tudi od 16.00-18.00. Tel: 01/427-1420.
  • Uokvirjanje slik, naslikanih  v tehniki olje na platno:  Olja na platno se najprej napnejo na lesen podokvir. Pri nas slike lahko kupite  tudi samo v tej izvedbi in jih kot takšne že lahko obesite na steno, saj je naš podokvir samonosilen in ima že nameščen nosilec za pritrditev na steno. Poleg tega ima vsak naš podokvir tudi zagozde, ki omogočajo, da je platno vedno pravilno napeto. Ker pa je slika popolna šele v kombinaciji s primernim okvirom, toplo priporočamo, da k vsaki sliki izberete tudi ustrezen okvir. Olja na platno za razliko od grafik in plakatov ne zahtevajo stekla, kar omogoča, da oljne barve brez zasteklitve še bolj zažarijo in pridejo do izraza v prostoru, hkrati pa opustitev zasteklitve pomeni tudi znaten denarni prihranek. Vse cene okvirov že vključujejo tudi stroške izdelave podokvira in napenjanja platna. Olja na platno se najprej napnejo na lesen podokvir. Pri nas slike lahko kupite  tudi samo v tej izvedbi in jih kot takšne že lahko obesite na steno, saj je naš in ima že nameščen nosilec za pritrditev na steno. Poleg tega ima vsak naš podokvir tudi zagozde, ki omogočajo, da je platno vedno pravilno napeto. Ker pa je slika popolna šele v kombinaciji s primernim okvirom, toplo priporočamo, da k vsaki sliki izberete tudi ustrezen okvir. Olja na platno za razliko od grafik in plakatov ne zahtevajo stekla, kar omogoča, da oljne barve brez zasteklitve v prostoru, hkrati pa opustitev zasteklitve pomeni tudi . Vse cene okvirov že vključujejo tudi stroške izdelave podokvira in napenjanja platna.
  • Olja na platno se najprej napnejo na lesen podokvir. Pri nas slike lahko kupite  tudi samo v tej izvedbi in jih kot takšne že lahko obesite na steno, saj je naš in ima že nameščen nosilec za pritrditev na steno. Poleg tega ima vsak naš podokvir tudi zagozde, ki omogočajo, da je platno vedno pravilno napeto. Ker pa je slika popolna šele v kombinaciji s primernim okvirom, toplo priporočamo, da k vsaki sliki izberete tudi ustrezen okvir. Olja na platno za razliko od grafik in plakatov ne zahtevajo stekla, kar omogoča, da oljne barve brez zasteklitve v prostoru, hkrati pa opustitev zasteklitve pomeni tudi . Vse cene okvirov že vključujejo tudi stroške izdelave podokvira in napenjanja platna.

Pomembno pojasnilo:  Prikaz slike v okviru je informativen in uporabniku spletnih strani galerije DecorArt, a) služi kot pripomoček za lažjo odločitev pri izbri ustreznega okvirja ter b) nudi zelo dobro predstavo o medsebojnem ujemanju slike, okvira in barvne podlage ozadja (stene). Predvidena širina slike, ki je na ekranu prikazana v kombinaciji z okvirjem, je vedno 60 cm, širina okvirja pa se spreminja v skladu z izbranim okvirom. Za posamezno sliko je možen prikaz samo v širini 60 cm. Dimenziji slike in okvira sta za dani primer na ekranu vedno prikazana v merilu. Na tem mestu Vas želimo opozoriti, da v kolikor boste naročili sliko drugačne širine oz. dimenzije, kot jih ima slika, prikazana na ekranu, bo, v primerjavi s prikazanim razmerjem med sliko in okvirom, pri sliki manjših dimenzij okvir glede na sliko relativno večji, pri sliki večjih dimenzij pa relativno manjši.

KONTAKT
Niste našli nič primernega?
Imate posebne želje ali pričakovanja? Želite barve, stil, avtorja ali dimenzijo slike, ki jih v naši ponudbi niste našli? V spletni prodajalni DecorArt znamo prisluhniti vašim željam!
Pišite nam
DARILNI BON
Bi radi obdarili svoje najbližje, prijatelja ali poslovnega partnerja? Kupujete za nekoga drugega, pa ne veste kakšno sliko bi izbrali? Pošljite mu DecorArtov darilni bon! Z nakupom dobite po pošti darilni bon, ki ga boste lahko podarili. Prejemnik ga bo unovčil ob nakupu izdelka iz naše trgovine.
Naročite darilni bon
E-NOVICE
Našo ponudbo slik in okvirov stalno širimo in jo dopolnjujemo z različnimi
cenovnimi ugodnostmi. Če želite, vas lahko o novostih in popustih v naši galeriji redno obveščamo na vaš e-mail, kamor vam bomo občasno pošiljali tudi zanimivosti iz življenja znanih slikarjev ter uporabne nasvete v zvezi z izbiro slik in okvirov.
Vaš email
Potrdi
OKVIRI
Vse slike, ki jih kupite v spletni trgovini DecorArt, vam po želji tudi uokvirimo.
Kakšen okvir izbrati?
PARTNERJI
Hughes Design
Okviri V
Lesnina d.d.
Revija Hiše
NETKO 2006: Decor Art, najboljša spletna trgovina!
Finance: DecorArt - ustvarjalna trgovina
Okviri IN
IzaQ - Inštitut za kvaliteto življenja
Odstop od naročila / pogodbe
Splošni in prodajni pogoji