Domov       
AkcijeSlike na zalogiNovosti
KVALITETNA, ROČNO IZDELANA OLJA NA PLATNU PO IZJEMNIH CENAH
Ambientalne slike
Cezanne
Da Vinci
Decor Art
Degas
Gauguin
Gris
Klimt
Manet
Marc
Michelangelo
Modigliani
Monet
Pissarro
Rembrandt
Renoir
Rubens
Sisley
Van Gogh
Naši umetniki vam motiv s fotografije ročno naslikajo na platno
Okviri V

Podjetje Okviri V d.o.o., ki za galerijo Decor Art načrtuje in izdeluje okvire ter okvirja slike, deluje na področju opreme likovnih del že trideset let in ves čas ohranja svojo stalnico delovanja. Na sedežu podjetja na Dolenjski cesti 164 v Ljubljani se odvijajo vse faze dela: razvoj izdelkov, načrtovanje likovne opreme za posamezna likovna dela ali celostne opreme prostorov, proizvodnja okvirov ter okvirjanje in individualno svetovanje strankam. Zaradi stalnega in zanesljivega dela je podjetje postalo stičišče interesov likovnikov, opremljevalcev prostorov in galeristov.

NASLOV: Okviri V, d.o.o. (Vrhunc), Dolenjska c. 164 LJ, 250 m naprej od bencinskega servisa (neposredno za semforjem za pešce) in prav toliko pred odcepom za Leclerc ob desni strani Dolenjske ceste, gledano iz smeri centra. Odpiralni čas: od ponedeljka do petka od 9.00-13.00, od ponedeljka do četrtka tudi od 15.00-18.00. Tel: 01/427-1420.

 

KONTAKT
Niste našli nič primernega?
Imate posebne želje ali pričakovanja? Želite barve, stil, avtorja ali dimenzijo slike, ki jih v naši ponudbi niste našli? V spletni prodajalni DecorArt znamo prisluhniti vašim željam!
Pišite nam
DARILNI BON
Bi radi obdarili svoje najbližje, prijatelja ali poslovnega partnerja? Kupujete za nekoga drugega, pa ne veste kakšno sliko bi izbrali? Pošljite mu DecorArtov darilni bon! Z nakupom dobite po pošti darilni bon, ki ga boste lahko podarili. Prejemnik ga bo unovčil ob nakupu izdelka iz naše trgovine.
Naročite darilni bon
E-NOVICE
Našo ponudbo slik in okvirov stalno širimo in jo dopolnjujemo z različnimi
cenovnimi ugodnostmi. Če želite, vas lahko o novostih in popustih v naši galeriji redno obveščamo na vaš e-mail, kamor vam bomo občasno pošiljali tudi zanimivosti iz življenja znanih slikarjev ter uporabne nasvete v zvezi z izbiro slik in okvirov.
Vaš email
Potrdi
OKVIRI
Vse slike, ki jih kupite v spletni trgovini DecorArt, vam po želji tudi uokvirimo.
Kakšen okvir izbrati?
PARTNERJI
Hughes Design
Okviri V
Lesnina d.d.
Revija Hiše
NETKO 2006: Decor Art, najboljša spletna trgovina!
Finance: DecorArt - ustvarjalna trgovina
Okviri IN
IzaQ - Inštitut za kvaliteto življenja
Odstop od naročila / pogodbe
Splošni in prodajni pogoji