Domov       
AkcijeSlike na zalogiNovosti
KVALITETNA, ROČNO IZDELANA OLJA NA PLATNU PO IZJEMNIH CENAH
Ambientalne slike
Cezanne
Da Vinci
Decor Art
Degas
Gauguin
Gris
Klimt
Manet
Marc
Michelangelo
Modigliani
Monet
Pissarro
Rembrandt
Renoir
Rubens
Sisley
Van Gogh
Naši umetniki vam motiv s fotografije ročno naslikajo na platno
Portreti

Za našo galerijo slika sedem vrhunsko usposobljenih slikarjev za slikanje portretov. Vsi portreti so kvalitetno narejeni v tehniki olje na platno, ki je v slikarstvu najbolj cenjena. Na podlagi fotografije lahko umetniki naslikajo portrete Vaših otrok ali vnukov, staršev ali starih staršev, pa sliko celotne družine, utrinke s poroke, rojstnega dneva  ali kakšnega drugega jubileja. Lahko si omislite, da Vam naslikamo hišnega ljubljenčka, rojstno hišo, vikend ali poslovno stavbo. Izbira je Vaša.

Na vsako sliko se slikar po Vaši želji lahko podpiše.

Slika – portret je poleg dragega spomina lahko tudi unikatno in originalno darilo ob različnih priložnostih, kot so rojstni dan, poroka, odhod v pokoj, novo leto in številne druge obletnice.

Na željo naročnika lahko določene detajle na sliki spremenimo.

Velika večina zadovoljnih strank je preprosto navdušena nad podobnostjo med fotografijo in naročeno sliko, mnogi pravijo, da slika zaradi živih in sijočih oljnih barv bistveno bolje izgleda kot običajna fotografija. In ne pozabite: olja na platno za razliko od navadnih fotografij ni potrebno prekrivati s steklom, zato pride slika na steni bistveno bolj do izraza!  Sicer pa si sami oglejte spodaj prikazane primere in si ustvarite lastno mnenje:

fotografija

ročno naslikana slika

  

 

 

 

 

 

Standardne dimenzije naročenih umetniških slik so 30x40cm, 40x50cm, 50x60cm, 60x90cm, 75x100cm in 90x120cm, na posebno željo pa se dimenzije lahko tudi prilagodijo. Cene slik so odvisne predvsem od dimenzije naročene slike in od števila portretirancev oziroma objektov portretiranja na posamezni sliki. Na ceno pa vplivajo tudi: kvaliteta originalne fotografije, velikosti in ločljivosti motivov, uporabe različnih barv in senčenj, dodatne zahteve in vrsta ter število eventualnih želenih sprememb.   Na vašo želje lahko določene detajle na sliki namreč tudi spremenimo. Okvirne cene (z DDV-jem) za portrete so naslednje: 

Dimenzije naročene slike (cm)

Število portretirancev oziroma objektov portretiranja na sliki

Okvirna cena (Eur)

30 x 40

1

195,00 - 225,00

40 x 50

od 1 do 3

240,00 - 325,00

50 x 60

od 1 do 4

295,00 - 465,00

60 x 90

od 1 do 5

350,00 - 595,00

75 x 100

od 1 do 5

415,00 - 755,00

90 x 120

od 1 do 5

490,00 - 880,00

  

Rok izdelave in dobave je 30-40 dni od dneva naročila.

Vse kar pričakujemo od vas je, da imate kvalitetno fotografijo z dobro vidnimi podrobnosti, za katere želite, da se jih bo videlo tudi na ročno izdelani sliki. Fotografijo nam lahko pošljete fizično ali pa skenirano (najmanj v  resoluciji 300 pixel/inch) v formatih jpg ali gif.

Če želite, da vam pošljemo ponudbo z natančno ceno, ali odgovorimo na dodatna vprašanja, izpolnite obrazec in pripnite datoteko s sliko, če jo imate. 

KONTAKT
Niste našli nič primernega?
Imate posebne želje ali pričakovanja? Želite barve, stil, avtorja ali dimenzijo slike, ki jih v naši ponudbi niste našli? V spletni prodajalni DecorArt znamo prisluhniti vašim željam!
Pišite nam
DARILNI BON
Bi radi obdarili svoje najbližje, prijatelja ali poslovnega partnerja? Kupujete za nekoga drugega, pa ne veste kakšno sliko bi izbrali? Pošljite mu DecorArtov darilni bon! Z nakupom dobite po pošti darilni bon, ki ga boste lahko podarili. Prejemnik ga bo unovčil ob nakupu izdelka iz naše trgovine.
Naročite darilni bon
E-NOVICE
Našo ponudbo slik in okvirov stalno širimo in jo dopolnjujemo z različnimi
cenovnimi ugodnostmi. Če želite, vas lahko o novostih in popustih v naši galeriji redno obveščamo na vaš e-mail, kamor vam bomo občasno pošiljali tudi zanimivosti iz življenja znanih slikarjev ter uporabne nasvete v zvezi z izbiro slik in okvirov.
Vaš email
Potrdi
OKVIRI
Vse slike, ki jih kupite v spletni trgovini DecorArt, vam po želji tudi uokvirimo.
Kakšen okvir izbrati?
PARTNERJI
Hughes Design
Okviri V
Lesnina d.d.
Revija Hiše
NETKO 2006: Decor Art, najboljša spletna trgovina!
Finance: DecorArt - ustvarjalna trgovina
Okviri IN
IzaQ - Inštitut za kvaliteto življenja
Odstop od naročila / pogodbe
Splošni in prodajni pogoji