Portreti in drugi motivi, naslikani po fotografiji

Za našo galerijo slika sedem vrhunsko usposobljenih slikarjev za slikanje portretov. Vsi portreti so narejeni kvalitetno v tehniki olje na platno, ki je v slikarstvu najbolj cenjena. Na podlagi fotografije lahko umetniki naslikajo portret vašega otroka ali vnuka, staršev ali starih staršev, pa sliko celotne družine, utrinke s poroke, rojstnega dneva ali kakšnega drugega jubileja. Lahko si omislite, da vam naslikamo hišnega ljubljenčka, rojstno hišo, vikend ali poslovno stavbo.

Slika – portret je poleg dragega spomina lahko tudi unikatno in originalno darilo ob različnih priložnostih, kot so rojstni dan, poroka, odhod v pokoj, novo leto in številne druge obletnice.

Velika večina zadovoljnih strank je preprosto navdušena nad podobnostjo med fotografijo in naročeno sliko, mnogi pravijo, da slika zaradi živih in sijočih oljnih barv bistveno bolje izgleda kot običajna fotografija. In ne pozabite: olja na platno za razliko od navadnih fotografij ni potrebno prekrivati s steklom, zato pride slika na steni bistveno bolj do izraza.

Fotografija
Ročno naslikan portret