Poustvaritve – ročno naslikane replike slik po vaši izbiri

Replika ni samo natančna, ročno izdelana kopija originalne slikarske umetnine. Replika je njena poustvaritev. Že Edgar Degas, slavni impresionistični slikar, je dejal: »Moje umetnine so rezultat refleksije in študija slik starih slikarskih mojstrov. Potrebno je vedno znova in znova kopirati stare umetniške slike in šele, ko dokažete, da znate uspešno in verno preslikati mojstrovine, lahko upate, da boste tudi sami ustvarili katero izmed njih!«

V galeriji DecorArt nadaljujemo s tradicijo in postopki, ki so jih izvajali že stari slikarski mojstri. Vse naše replike so naslikane v tehniki olje na platnu. Naši slikarji uporabljajo samo kvalitetne oljne barve in najboljša platna, zato so vse replike lepih barv in zelo obstojne. Za vsako sliko, ki je praviloma naslikana v večih slojih, si naši izurjeni umetniki vzamejo dovolj časa za natančno slikanje. Vsakemu sloju oljnih barv pustijo dovolj časa, da se posuši, zato je kvaliteta poustvaritve zares visoka, njena trajnost pa zagotovljena. Vse replike so izjemno natančno preslikane in so na las podobne originalnim umetninam.

Poljubno originalno umetnino si lahko sami najdete na spletu, izbira je praktično neomejena. Če v spletni iskalnik vtipkate ime enega od znanih likarjev, kot so Michelangelo, Rembrandt, Monet, Van Gogh, Klimt, Modigliani, Gris, Kandinski…, boste hitro našli sliko, ki vam bo všeč. Lahko si poiščete tudi poljubno dekorativno sliko, izbira je prepuščena vašim željam in domišljiji. Preko kontaktnega obrazca nam pošljite povezavo do izbrane slikee ali pa nam navedite ime in opis želene umetnine, ki želite, da vam jo poustvarimo. V dnevu ali dveh vam pripravimo ponudbo. Pri tem se zavezujemo, da ne bomo kršili avtorskih pravic slikarja originalnega dela.